top of page

Όροι χρήσης

Tο εμπορικό κατάστημα υποδημάτων « Σιδέρης » ( sideris ) σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα www.sideris-shoes.com

​Το www.sideris-shoes.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας ΣΙΔΕΡΗΣ, που εδρεύει στη Λάρισα στη παρακάτω διεύθυνση:

Υποδήματα Σιδέρης:

Κούμα 36, Λάρισα 41223

Τηλέφωνο: +30 2410 551898

E-mail: siderisshoes@gmail.com

Web: www.sideris-shoes.com

​​Ώρες λειτουργίας καταστημάτων:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 9.00 - 14.00

Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο: 17.00 - 21.00

Κυριακή: Κλειστά

​Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

Πολιτική επιστροφών
Αποστολή προϊόντων
Τρόποι πληρωμής
 • ​1. Ανανέωση όρων
  Το κατάστημα ΣΙΔΕΡΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις. Η εκάστοτε αλλαγή όρων δεν αφορά σε παραγγελίες οι οποίες ήδη έχουνε γίνει.
 • ​​​2. ​Πληροφορίες προϊόντων
  Παρόλα που οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, εν τούτοις στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο χρώμα και στην υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.
 • 3. ​Τιμές προϊόντων
  Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ
 • 4. Τρόποι πληρωμής
  1. Αντικαταβολή (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας) 2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό : Τράπεζα Πειραιώς Δικαιούχος: Σιδέρης Αντώνιος IBAN: GR 7101 7260 6000 5606 0419 83616
 • 5. ​​Αποστολή Προϊόντων
  Αποστολή στην Ελλάδα α) Παραλαβή από το κατάστημα: Την επομένη εργάσιμη ημέρα, χωρίς επιπλέον κόστος. β) Αποστολή με courier (πληρωμή με αντικαταβολή). Χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ημέρες (δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής. Ο χρόνος παράδοσης δύναται να επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, αργίες, απεργίες, λόγοι ανωτέρας βίας) Αποστολή στο Εξωτερικό γ) Αποστολή με courier και πληρωμή με αντικαταβολή (με ταυτότητα). Ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 2-10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό (ο χρόνος παράδοσης δύναται να επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, αργίες, απεργίες, λόγοι ανωτέρας βίας ενώ τυχόν προστιθέμενα έξοδα μπορεί να προκύψουν λόγω εκτελωνισμού της χώρας παράδοσης) Για το επιπλέον κόστος λόγω αποστολής στη χώρα του Εξωτερικού επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2410 551898 ή στο E-mail: siderisshoes@gmail.com
 • 6. ​​​Πολιτική επιστροφών
  α) Ακύρωση παραγγελίας Δωρεάν ακύρωση παραγγελίας με άμεση επικοινωνία με το κατάστημά μας στο +30 2410 551898 β) Φυσική αλλαγή "προβληματικού" προϊόντος Δωρεάν φυσική αλλαγή "προβληματικού" προϊόντος εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.Το "προβληματικό" προϊόν θα πρέπει να ελεγχθεί από το κατάστημά μας.και η αλλαγή να γίνει με τη συγκατάβασή μας. Απαραίτητες προϋποθέσεις αλλαγής/επιστροφής προϊόντος : 1) Η άρτια κατάσταση του προϊόντος (όπως το παραλάβατε), 2) Η μη αφαίρεση των ειδικών σημάνσεών του (καρτελάκια/barcodes) 3) Η επιστροφή απόδειξης λιανικής πώλησης (κατόπιν έλεγχο και έγκριση της εταιρείας μας). Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών. Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: ΣΙΔΕΡΗΣ, Κούμα 36, Λάρισα ΤΚ 41223 , Τηλέφωνο: +30 2410 551898, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη. Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή που βαραίνεται με εξοδα αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της Γενικής μεταφορικής. Για την ΚΑΘΕ αλλαγή ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή κάθε ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ​ Διαδικασία αλλαγής προϊόντος Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προϊόντος δηλώνοντας στο πεδίο "περιγραφή προβλήματος / σχόλια" ότι πρόκειται για αλλαγή προϊόντος ​και στη συνέχεια επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο +30 2410 551898 Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: ΣΙΔΕΡΗΣ, Κούμα 36, Λάρισα ΤΚ 41223, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη. γ) Επιστροφή χρημάτων Το κατάστημα ΣΙΔΕΡΗΣ δεν πραγματοποιεί επιστροφή χρημάτων. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με ένα άλλο αντίστοιχης τιμής με δικά σας έξοδα αποστολής.
 • 7. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
  Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.sideris-shoes.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος ΣΙΔΕΡΗΣ και προστατεύεται από σχετικές διατάξεις. Απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, πώληση, χρήση, διανομή, του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.sideris-shoes.com χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.​
 • 8. ​Προσωπικά δεδομένα και απόρρητο συναλλαγών
  Τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.
 • 9. Ασφάλεια συναλλαγών
  Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet.
 • 10. Νόμισμα συναλλαγής
  Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€)
bottom of page